Diguem-ne amor

Aconsegueix el teu exemplar!

Compra el llibre

Marta Vives
Diguem-ne amor

«Què és l’amor? Es pot definir d’una sola manera? Quants tipus d’amor caben en una única paraula?»

La Marta sabia que coincidiria amb el seu primer amor al Velódromo, en el sopar d’antics alumnes de l’institut. «Tu i jo ens vam enamorar molt, no? Què va passar?».

En Marcel i en Zuber connecten en moments vitals diferents, sintonitzen i sacsegen murs mentals: cultura, convencions, edat.

Llua, la gossa de la Cinta, té debilitat per en Silvio, «un home bo amb mala sort» a qui aconseguiran ajudar quan més ho necessita.

I, enmig de la gentada de Sant Jordi, en Marc i la Maeva es veuen i s’entenen sense paraules…

L’amor és el punt de partida, l’excusa, el motiu, l’argument. No hi ha dues relacions iguals, i la periodista cultural Marta Vives n’ha recollit dotze de tan diverses, quotidianes i extraordinàries com ho són totes les que bateguen als nostres carrers, a la nostra ciutat, a les nostres vides: primers amors, segones oportunitats, amistats indestructibles, desitjos impossibles, vincles no convencionals i exemples de solidaritat… Els protagonistes d’aquest llibre, tan autèntics com la vida mateixa, ens descobreixen totes les maneres d’estimar.

Sobre l’autora

Marta Vives (Reus, 1976) és periodista. Ha fet ràdio, televisió i mitjans digitals a Catalunya i Mallorca. Actualment, forma part de l’equip d’El matí de Catalunya Ràdio, on elabora informació i guions en l’àmbit de la Cultura. L’apassiona llegir i explicar històries, i aquest és el seu primer llibre.

Aconsegueix el teu exemplar!

Compra el llibre

Fes un tast del llibre!

Llegeix abans que ningú i de manera gratuïta un capítol del llibre! Omple aquest breu formulari i te’l podràs descarregar.

newsletter
Acceptació(Obligatori)

#DiguemneAmor

L’has llegit? Comparteix la teva opinió

«Marta Vives ha escrit un llibre deliciós on regna l'empatia, la generositat i la sensibilitat. És a dir, els elements primordials per estimar i ser estimat»
Lluís Gavaldà, cantant d’Els Pets

«Quan et pensaves que ja ho havies llegit tot sobre l'amor, arriben aquestes històries escrites a partir de material autèntic, que mostren l'amor des de tots els angles, aportant-ne una visió àmplia, entranyable i d'un profund contingut humà»
Marta Orriols, escriptora

«Un llibre deliciós: delicat i plaent. Ens acosta, amb una subtilesa extrema, a la intimitat d’un sentiment que ens relliga i al que és molt difícil acostar-se amb paraules. Una lliçó intensa de sensibilitat i intel·ligència emocional»
Xavier Antich, filòsof i escriptor

«Com si fos una historiadora de l'amor, ens regala vivències de pel·lícula ben reals. Relats tan plens de girs, veritat i humanitat que t'emocionen i sorprenen a cada pàgina»
Txell Feixas, periodista

«Un Modern Love escrit amb àngel que et fa sentir ben a prop dels personatges»
Àlex Gutiérrez, periodista

«La periodista Marta Vives mira i escolta a cor obert. I escriu amb l'ofici de qui sap explicar les coses que (ens) passen. Les dotze històries del llibre es llegeixen amb avidesa i ens deixen –com l'amor– amb ganes de més»
Eva Piquer, escriptora i periodista cultural

«Un llibre amb què connectar resulta d'allò més senzill i quotidià, on a molts els hi serà senzill sentir-se identificats, perquè aquestes són històries d'amor, d'amistat, d'afecte, que hem viscut també nosaltres»
Llibreria La Memòria

«Els protagonistes d’aquestes històries són autèntics com la vida mateixa»
Llibreria Parcir

«En aquests temps d’incertesa, de bipolaritat i de conflicte aquest llibre és una anhelada d’aire fresc»
Fe Fernández, llibretera de L'Espolsada

«Ens ha captivat!»
Llibreria Pebre Negre

Agenda d’actes

Dimecres 06/04/2022, 19.00 h
LLIBRERIA LA TRIBU, Barcelona

Una conversa entre Marta Vives, autora de Diguem-ne amor, i Jenn Díaz, autora de la novel·la Els possessius.

Divendres 08/04/2022, 19.00 h
LLIBRERIA L'ESPOLSADA, Corró d'Avall

Una conversa entre Marta Vives, l'escriptora Marta Orriols i la llibretera Fe Fernández.

Dissabte 09/04/2022, 12.00 h
LLIBRERIA GELI, Girona

Una conversa entre Marta Vives i la psicòloga Alba Alfageme.

Divendres 13/04/2022, 19.00 h
LLAR DEL LLIBRE, Sabadell

Una conversa entre Marta Vives i la periodista Laura Rosel.