Notícies

Aquest estiu, bona literatura en català

L’estiu és un bon moment per buscar un racó agradable on refugiar-vos de la calor, agafar un bon llibre i viatjar arreu del món amb les vostres lectures. Des d’Ara Llibres us ho volem posar fàcil i per això, hem fet una selecció de novel·les que tenen lloc a diverses parts del món.

Escolleu el vostre destí, comproveu que tingueu el passaport en regla i a LLEGIR!

BANGLA DESH. DIES D’AMOR I DE GUERRA de Tahmima Anam

Una gran novel·la, èpica i humana, sobre la història de Bangla Desh.

BARCELONA. COM SI FOS AHIR de Teresa Muñoz

Una intriga psicològica plena de clarobscurs i girs inesperats que atrapa el lector i l’empeny a enfrontar-se a la por més indefugible: un mateix.

CAROLINA DEL NORD. AVINGUDA TELEGRAPH de Michael Chabon

Archy Stallings i Nat Jaffe perseveren en el seu somni: mantenir viu Brokeland Records, el seu negoci de vinils de segona mà.

FJÄLLBACKA. LA MIRADA DELS ÀNGELS de Camilla Läckberg

L’intrèpida parella Patrick Hedström i Erica Falck hauran de resoldre un nou misteri aquest cop al voltant d’una colònia infantil de la idíl·lica illa de Valö.

GUINEA EQUATORIAL. BIOKO de Marc Pastor

Una aventura extraordinària que arrossega el lector al cor d’una illa misteriosa i salvatge en ple segle XIX.

ÍNDIA. LA FONDALADA de Jhumpa Lahiri

Una gran història d’amor entre dos germans en Subhash i l’Udayan que creixen junts a la vora de la fondalada, fins que el destí els obliga a separar-se.

JAPÓ. WABI – SABI de Francesc Miralles

Després de rebre dues postals de Kyoto d’un misteriós remitent, en Samuel decideix fer les maletes i lliurar-se a l’aventura de viatjar al Japó on descobrirà l’art de l’imperfecció, l’anomenat Wabi-sabi.

LONDRES. HONOR d’Elif Shafak

L’extraordinària història d’Esma, una jove kurda que viu a Londres, es remunta tres generacions enrere, amb el naixement de la seva mare i la germana bessona d’aquesta.

NOVA YORK. BROOKLYN de Colm Tóibín

Eilis Lacey és una jove irlandesa que es veu forçada a emigrar sola del petit Enniscorthy a la immensa Nova York de la meitat del segleXX.

PALESTINA. COM EL VENT ENTRE ELS AMETLLERS de Michelle C. Corasanti

L’Ichmad Hamid és un nen palestí superdotat per a les matemàtiques, però massa petit encara per entendre el conficte polític de la zona on viu amb la seva família.

PAKISTÁN. NOMÉS PER A GEGANTS de Gabi Martínez

La història real del zoòleg Jordi Magraner, assassinat a la seva casa de l’Hindu Kush, explicada pel periodista Gabi Martínez després de dur a terme una rigorosa investigació.

ROMA. CLIMENT de Josep Maria Fonalleras

Els amics d’en Climent demanen a un escriptor que li segueixi el rastre i que posi ordre a la novel•la que no ha escrit.