Notícies

Ara Llibres internacionalitza les imatges icòniques recollides per Jordi Borràs en el llibre Dies que duraran anys

Les edicions en castellà i anglès coincideixen amb el reconeixement del Gremi d’Arts Gràfiques al millor llibre imprès aquest 2018

Dies que duraran anys supera els 20.000 exemplars  venuts en 6 edicions.

Després de mantenir-se al capdamunt del rànquing dels llibres més venuts de No Ficció en català durant quinze setmanes, la cooperativa Ara Llibres ha traduït l’obra al castellà i a l’anglès amb la voluntat de contribuir a la internacionalització dels fets viscuts a Catalunya durant la tardor del 2017. Aquestes edicions estaran disponibles el 25 de juny a les llibreries d’arreu de l’estat espanyol i a través de plataformes en línia que permetran adquirir-lo des de qualsevol punt del món. Amb els títols Días que duraran años i Days that will last for years i sota el mateix segell Ara Llibres on es publica l’edició en català, els llibres mantenen els continguts de l’original.

L’obra reprodueix una selecció de fotografies que Jordi Borràs ha deixat per a la posteritat i imatges de Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas. Acompanyen les fotografies les traduccions dels textos d’escriptors i escriptores de reconegut talent en la literatura catalana actual: Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó.

Al mateix temps, Dies que duraran anys ha estat reconegut pel premi que organitza pel Gremi d’Arts Gràfiques de Catalunya i que reconeix el millor llibre imprès dels últims mesos. Es lliurarà a la impremta Liberdúplex aquest divendres 8 de juny a partir de les 20 h a l’Institut d’Educació Física de Catalunya. Un reconeixement més que, sumat al que han fet els milers de lectors i lectores que no s’han volgut quedar sense el seu exemplar, avalen la qualitat i l’interès del llibre.