Notícies

Ara Llibres serà a la Mostra d’Entitats el dia 11 de setembre

Cada 11 de setembre Gent de la terra organitza La Mostra d’Entitats al Passeig de Lluís Companys davant de l’Arc de Triomf. La Mostra, que comença ben d’hora i acaba al capvespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives.

Alguns autors d’Ara Llibres s’han sumat a la iniciativa i podreu trobar-los participant dins aquesta Mostra de 12.00h a 14.00h al Passeig Lluís Companys. Els horaris en què els podreu trobar són els següents:

12.00h Presentació i signatura del llibre CARTA A UN INDECÍS, d’Eduard Voltas

Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s’adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor.

13.00h Presentació i signatura del llibre L’ENDEMÀ, d’Isona Passola

Quin país construirem l’endemà de la independència? Les paraules d’Isona Passola i les de gairebé 50 professionals destacats de tots els àmbits, catalans i internacionals, dibuixen amb entusiasme les possibilitats d’un somni comú: la independència. L’Endemà. Una pel·lícula i un llibre d’Isona Passola. Un somni de tots.

13.00h Signatura del llibre ELS SET PECATS CAPITALS DE LA JUSTÍCIA, de Santiago Vidal

Supèrbia, peresa, ira, gula, enveja, cobdícía, luxúria: la justícia ha pecat i un dels seus membres més il·lustres i amb millors dots comunicatius, el magistrat Santiago Vidal, ens explica quan i com. Amb casos reals, amb noms i cognoms, amb atreviment. Santiago Vidal fa una anàlisi valenta i entenedora de com treballa la justícia actual, de quines coses funcionen i quines han fracassat estrepitosament.

Aquesta és la tretzena edició d’una fira que aplega des de tallers infantils fins a presentacions de llibres passant per activitats relacionades amb les danses i músiques populars catalanes, entre moltes altres propostes. Per a més informació sobre les activitats podeu consultar la programació sencera a la pàgina oficial de Gent de la Terra.