Notícies

Arriba la col·lecció “El camí cap a la independència”

Des d’Ara Llibres volem oferir als lectors una necessària reflexió sobre com s’ha construït la nació catalana a partir del moment clau de la Guerra de Successió. Per aquest motiu, hem publicat una gran obra en quatre volums on recuperem la memòria històrica del país i alhora, reflexionem sobre el futur.

Dirigida per Agustí Alcoberro i Eduard Voltas, l’obra inclou: el treball de recerca històrica d’un equip de més de 50 historiadors catalans; l’anàlisi de la última dècada de la mà dels protagonistes i cronistes de referència; i totes les respostes per saber com serà la Catalunya independent segons els grans pensadors actuals.

Els tres volums de l’obra “La guerra de Successió” (Àustries contra borbons; La guerra dels catalans (1713-1714) i La desfeta i la memòria històrica) queden, així, complimentats amb un nou volum d’anàlisi actual que és titula Fundant un nou país. Del nou Estatut a la Via Catalana. 

Pere Martí, Martí Olivella, Muriel Casals, Xavier Antich, Ramon Tremosa, Santiago Vidal, Enric Calpena, Albert Sáez, Vicenç Villatoro, Nuria Bosch, Marta Espasa, Manel Esteller, Joan Delort, Ramon Folch, Xavier Vinyals, Jordi Armadans, Isamel Palacín, Miquel Puig, Jordi Casabona, Joan Subirats, Joan Coscubiela, Joan Ridao, Josep Maria Reniu, Jordi Marí de la Torre, Antoni Vives, Xavier Fageda, Àlex Gutiérrez, Ignasi Garcia Clavel, Jordi Sánchez, Joan Herrera, Martí Anglada, Francesc Sutrias, Carme Trilla, Jaume Puig-Junoy, Isidor Marí, Oriol Amat, Carles Murillo, Albert Branchadell, Òscar Valiente, Dolors Bramon, Gemma Calvet, Josep Barcalló, Francesc Mateu, Lluis Ribas de Pouplana, Jordi Bosch i Meda, Alba Cuevas, Joan Tarradellas, Alícia Casals, Anton Gasol, Saül Gordillo, Toni Soler i Carme Forcadell són els més de 50 autors de referència que expliquen com serà la Catalunya del futur.

Cultura i llengua, democràcia i participació, economia i fiscalitat, salut i benestar social, habitatge, recerca i emprenedoria… Tots els temes clau que cal abordar durant el procés per fundar un nou país.

Per a més informació i adquirir l’obra completa i il·lustrada en quatre volums ‘El camí cap a la independència’ o bé el llibre Fundant un nou país, podeu contactar amb nosaltres al 933 094 591 o a subscripcionsara@arallibres.cat.

Per veure les característiques tècniques, clica aquí.

Per descarregar el dossier informatiu [PDF], clica aquí.