Notícies

Arriba l’Atles ‘El camí cap a la independència’

  • Un atles de gran format il·lustrat que es pot adquirir per subscripció
  • L’obra compta amb el pròleg del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont

Els objectius d’ aquest Atles ‘El camí cap a la independència’ són explicar el passat i el futur del país en un llenguatge visual i abordar el dret d’autodeterminació del poble català des de la complexitat i el rigor. D’aquesta manera, a través de seixanta-tres làmines s’exposen de manera visual, atractiva i entenedora, les fites que el país ha superat en aquest camí.

La informació es divideix en quatre blocs:

. 1er bloc. Històric. Els grans esdeveniments que han marcat el camí cap a la independència des dels temps de l’imperi Carolingi fins al final del segle XX. Panoràmiques de l’evolució del territori, de les persones més destacades, de les grans batalles i de les manifestacions.

. 2on bloc. Dades i actors. Anàlisis i interpretació de les dades i les repercussions dels principals actors i fets del procés independentista en les primeres dècades del segle XXI.  

. 3er bloc. Arguments. Les relacions amb l’Estat espanyol i el potencial de Catalunya com a motor de creixement econòmic, social i cultural aporten dades objectives i valuoses que, presentades de manera visualment rica i original, conviden a una reflexió necessària.

. 4rt bloc. Context internacional. Es posa la mirada en la globalitat del món, mostrant les relacions amb les institucions mundials tal com són i com seran quan Catalunya sigui un estat de ple dret, i també les experiències que, arreu del món, proven que la democràcia i el respecte. 

Per tal d’obtenir l”Atles El camí cap a la independència’, truca al 933 094 591 o escriu un correu electrònic a subscripcionsara@arallibres.cat.

Consulteu aquí la peça del programa Més 3/24 presentat per Xavier Grasset on Eduard Voltas, coordinador de l’obra, explica alguns dels detalls de l'”Atles” El camí cap a la independència