Notícies

Bookcrossing a Cadaqués per celebrar la 6ª edició de ‘També això passarà’

La novel·la de Milena Busquets està situada a Cadaqués ja que la Blanca decideix emprendre un viatge terapèutic a la casa familiar d’aquesta població empordanesa acompanyada dels seus dos fills, els dos exmarits, l’amant actual i dues amigues tant o més peculiars que ella.

Us volem proposar un joc: a partir del 12 d’agost trobareu amagats en diversos punts de Cadaqués, tres exemplars de la novel·la També això passarà.

Tot seguit us facilitem una sèrie de pistes per trobar-los:

. Pista 1. Tot nou visitant a la població de Cadaqués, busca un plànol per orientar-se. Per trobar aquest exemplar del llibre heu de trobar-ne un. Ben a la vora hi trobareu un rellotge de sol amb la següent llegenda: “Jo sense sol, tu sense fe, no som res”. EXEMPLAR TROBAT per en Joan Girbau (https://twitter.com/gripi48/status/631528144349097986)

. Pista 2. Una escultura d’en Josep Llimona vigila amatent el segon exemplar del llibre que hem amagat. La trobareu prop de la capella de Sant Baldiri. EXEMPLAR TROBAT per en Javier i en Marc.

. Pista 3. Un geni figuerenc us guiarà cap al tercer exemplar. Acosteu-vos a la Casa-Museu de l’artista i busqueu-hi una curiosa olivera que no sucumbeix al pas del temps.

Estigueu atents a l’etiqueta #TambéAixòPassarà i als nostres canals a Twitter (@AraLlibres) i Facebook (facebook.com/Arallibres).

El que us demanem a aquells que trobeu el llibre és que ho compartiu amb nosaltres a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #TambéAixòPassarà o al correu electrònic info@arallibres.cat amb una fotografia i si l’heu llegit, la vostra opinió de la novel·la.