Àngels Navarro

El llibre de la memòria

Serveix d’alguna cosa exercitar la memòria? Saps quins són els teus punts febles? Necessites estratègies, tècniques i consells per millorar el rendiment de la teva capacitat de recordar? Els exercicis d’aquest llibre estan adreçats a adults de totes les edats: als més joves us ajudarà a reforçar l’atenció, la concentració i la memòria; als de mitjana edat, a mantenir el rendiment de la vostra memòria en bones condicions, i als més grans, a utilitzar estratègies que permetin compensar els efectes dels petits trastorns de la memòria.

Aquest llibre pretén ser un manual d’ajuda per als lectors que vulguin conèixer els punts febles de la seva memòria, una eina per conscienciar-los de la importància d’exercitar la memòria i les capacitats cognitives i aportar-los diversos processos, estratègies i tècniques per millorar-ne el rendiment.

A part dels exercicis, el llibre conté els principals aspectes teòrics sobre la memòria, així com els mètodes, les tècniques, els recursos i els consells més eficaços i adequats per conservar-la i estimular-la.

Amb el suport de la Fundació Internacional Pasqual Maragall contra l’Alzheimer

Altres llibres de Àngels Navarro