James Clear

Hàbits atòmics (Ebook)

Petits canvis, resultats extraordinaris

Traducció de Àlex Guàrdia Berdiell

Un mètode fàcil i efectiu per construir bons hàbits i desterrar els dolents.

Moltes vegades pensem que per canviar el nostre estil de vida hem de fer grans canvis, però l’expert internacional en hàbits James Clear té clar que no és així. El canvi real prové del resultat de centenars de petites decisions: llevar-se cinc minuts abans, preparar la roba per fer esport o escriure una frase al dia. Això és el que Clear anomena hàbits atòmics.

Aquest llibre revelador explica exactament com aquestes minúscules decisions poden convertir-se en grans canvis vitals. L’autor ens proposa tot un seguit de trucs per fer-ho possible i ens aporta la base psicològica i científica que reforça el seu mètode. El llibre està ple d’exemples reals de persones que ja han aconseguit canviar aspectes claus de les seves vides fent canvis minúsculs. Tan petits com una partícula, però que junts tenen la força d’un tsunami.

Tens a les mans les claus per transformar la teva vida. Descobreix el poder extraordinari dels petits canvis de comportament per viure plenament.

Què n'han dit?

«Potser ja havies sentit que la clau per formar hàbits és començar fent petits canvis, però mai hauries imaginat que podrien ser tan fàcils com proposa James Clear.» —New York Times

«Un discurs que se sustenta en bases científiques. Un manual d’instruccions per implantar canvis al nostre favor.» —Ima Sanchís a La Vanguardia