Gènere: Gastronomia i oci
ISBN: 9788415642459
Format: 16 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura
Pàgines: 240
Publicació: 25/11/2013
Comparteix si t’ha agradat
Manel Guirado
La cuina de Nadal
Una joia il·lustrada per fer del nostre Nadal una festa exquisida. Amb les receptes més tradicionals: l’escudella, la carn d’olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d’ou i el pa amb vi i sucre…
També amb recomanacions i propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, “foie gras” d’oca cru amb sal… I maridatges, consells, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i moltes sorpreses més.
Un regal per als sentits i per al paladar, una referència obligatòria per coronar unes dates tan assenyalades amb uns àpats inoblidables.
Amb el suport del Departament de Cultura.