David Bueno

L’art de persistir

Un viatge a les profunditats del cervell per aprendre a gestionar el canvi i la incertesa

Una aventura meravellosa per l’interior del cervell que ens mostrarà el camí per seguir avançant en l’àmbit personal i construir, a la vegada, una societat millor.

«No és, ho vull deixar ben clar, un llibre d’autoajuda, sinó un assaig l’objectiu del qual és contribuir, des de la ciència i la neurociència, al fet que ens puguem comprendre una mica millor.» David Bueno

El cervell segueix sent el gran desconegut. Què passa dins del nostre cap quan ens enfrontem a un canvi sobtat? Per què hi ha societats que davant de la incertesa esdevenen més autoritàries? Com és que hi ha persones incapaces de tolerar els canvis vitals i d’altres que s’hi adapten a la primera? Quina és la diferència entre resistir i persistir? De la mà del prestigiós neurocientífic i divulgador David Bueno, ens endinsem en la part més desconeguda del nostre cervell per entendre com ens comportem individualment i col·lectivament davant del que és desconegut. Un mirall per prendre consciència que la manera com fem front a la incertesa condiciona la nostra forma de veure i viure el món. L’art de persistir és un llibre necessari per poder navegar en un món cada cop més canviant.

Entrevistes

ANTONI BASSAS entrevista DAVID BUENO – DIARI ARA
“Persistir és avançar. Resistir és quedar-nos on som”

CARINA FILELLA entrevista DAVID BUENO – LA REPÚBLICA
“La pandèmia podria crear una societat més autoritària”

LLUÍS LLORT – EL PUNT AVUI
“Creix, no et conformis”

LLUCIA RAMIS – LA VANGUARDIA
“Persistència i resistència”