Notícies

Comunicat d’Ara Llibres

Barcelona, 10 de juny de 2015

Davant la queixa de la senyora Assumpció Estivill en relació al llibre Lletraferides, Ara llibres vol posar de manifest que ha posat els fets en coneixement de la senyora Assumpta Montellà, autora del llibre. En resposta a aquest requeriment, l’autora ens ha informat i acreditat que en el procés de l’elaboració del llibre va sotmetre els textos a revisió de la senyora Estivill, qui va fer correccions i suggeriments que l’autora va incorporar i posa de manifest la seva participació consensuada en el llibre. Al final del llibre, als agraïments, l’autora destaca de manera preferent aquesta col·laboració. Per tant considerem que aquesta reclamació no està justificada.

Des d’Ara Llibres volem remarcar que des del primer moment hem mostrat la necessitat i la nostra predisposició per parlar de la qüestió amb la senyora Estivill i la mantenim.

D’altra banda, des d’Ara Llibres sempre hem respectat els continguts i els criteris de les obres dels nostres autors que són qui n’assumeixen plenament i de manera responsable el seu contingut.

No obstant per prioritzar el diàleg entre totes les parts i resoldre el conflicte de manera positiva hem decidit, com a mostra de bona voluntat, aturar la comercialització del llibre.

Ara Llibres agraeix als lectors la seva comprensió i confiança en la nostra tasca editorial.