Notícies

Concurs #SantJordiTotLAny amb La novel·la de Sant Jordi de Màrius Serra

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

El concurs tindrà el funcionament següent: els participants hauran de fer-se fans de la pàgina de Facebook del segell editorial Amsterdam o seguidors de Twitter de @som_amsterdam, respondre a la pregunta: Per quin motiu creus que hauria de ser #SantJordiTotLAny? i compartir la imatge del sorteig entre els seus seguidors en una de les dues xarxes socials.

El concurs s’iniciarà dilluns 11 de juny del 2018 a les 9 h i finalitzarà el 31 de juliol a les 23 h, coincidint amb Sant Joan.

  • L’usuari autoritza a l’editorial Ara Llibres SCCL a publicar el seu nom en llistes de guanyadors, si s’escau, i incorporar el seu correu electrònic a llistes de difusió en el cas d’aquelles propostes que demanin al participant proveir aquesta informació.
  • Per tal de poder optar als premis caldrà ajustar-se a les condicions de participació.
  • Persones excloses de participació: empleats de l’editorial cooperativa Ara llibres i del seu grup de societats, així com els seus cònjuges i/o familiars fins al primer grau; les persones organitzadores i/o relacionades amb el sorteig i les persones jurídiques.

PREMI

Entre tots els participants que hagin respost la pregunta i hagin compartit la imatge, es realitzarà un sorteig d’on en sortiran 5 guanyadors/es que s’enduran com a premi poder participar en una partida del joc de cartes “Eleusis” amb en Màrius Serra, autor de la novel·la i Oriol Comas, el personatge. La partida tindrà lloc al setembre i es farà lliurament del premi en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s’entendrà que hi renuncieu, i l’editorial no us haurà de compensar en cap cas.

RESOLUCIÓ

Dimarts 26 de juny, l’editorial Ara Llibres SCCL es posarà en contacte amb els participants que hagin resultat guanyadors del concurs, a través del correu electrònic que hagin facilitat en la seva participació, especificant els detalls per poder gaudir del premi.

La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra d’aquestes bases, i del criteri de l’editorial Ara Llibres SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l’elecció dels guanyadors.

PUBLICITAT

Els participants donen consentiment per tal que les seves dades personals puguin ser publicitades per part de l’editorial Ara Llibres SCCL per promocionar el concurs, en qualsevol format i mitjà de comunicació, en cas de resultar guanyador o reserva, tot això de conformitat amb el que disposen la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de setembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i La Llei Orgànica 1/1982 de Protecció Civil del Dret a l’Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la pròpia imatge, sense que això confereixi al participant, guanyador o reserva dret a cap remuneració o benefici amb excepció del lliurament del premi, en el seu cas.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, associada o administrada per Facebook. Esteu proporcionant la vostra informació a Ara Llibres SCCL, en cap cas a Facebook o a Twitter.

Les dades de caràcter personal que ens faciliteu seran tractades tal i com s’indica en la política de protecció de dades d’Ara Llibres SCCL: podran ser incorporades a la base de dades d’Ara Llibres SCCL per a l’enviament d’informació de promocions, novetats, descomptes, etc. És possible exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant un escrit a: info@arallibres.cat.