Notícies

El nostre pas per La Setmana del Llibre en Català

Molt contentes i agraïdes! Així és com valorem el nostre pas per La Setmana del Llibre en Català, que enguany vam viure, per primera vegada, amb caseta pròpia. El número 40 va ser el nostre punt de trobada amb lectors, autors, editors, gent del món llibre i cares conegudes que van gaudir dels 10 dies de protagonisme del llibre en català.

Les activitats programades les vam començar amb l’eufòria de presentar el llibre de la Natza Farré, Curs de feminisme per microones. I és que centenars de persones vam riure, vam prendre consciència i ens vam enfadar amb el món gràcies a la conversa entre la periodista Anna Guitart i l’autora Natza Farré. I alerta, aquesta va ser l’anècdota de la tarda: ens vam quedar sense exemplars del llibre per signar! No podíem estar més contentes!

I de les rialles amb la Natza, vam passar a compartir el somriure de la Lolita Bosch, que va presentar el seu darrer llibre, La ràbia, acompanyada de la periodista Anna Manso. Vam ser testimonis del punyent i reivindicatiu relat de la Lolita, que va parlar de la seva experiència amb la naturalitat, amabilitat i simpatia que fan de l’autora una persona excepcional.

Maria Escalas i Jenn Díaz tampoc no hi podien faltar. Entre llibre i llibre signat, van poder parlar amb tranquil·litat i confiança amb els lectors que s’hi van acostar per felicitar-les o per endinsar-se en les seves respectives històries Abans que el teu record es torni cendra i Mare i filla.

I per acabar les activitats d’una Setmana emocionant, vam conèixer la Barcelona més fosca, inhòspita i desconeguda de la mà de Xavier Álvarez Llaberia, l’autor de la novel·la No abandonis quan el rastre és calent. Èxit absolut d’assistència en el recorregut pels escenaris de la novel·la i una pregunta que l’autor no ens va contestar: hi haurà segona part?

Si voleu reviure el nostre pas per La Setmana, aquí us en deixem un tast fotogràfic