Notícies

El president de la Generalitat Quim Torra lliura al rei Felip VI un exemplar de “Dies que duraran anys” de Jordi Borràs

Aquest gest coincideix amb l’arribada a les llibreries de les edicions en anglès i castellà del llibre

Dies que duraran anys supera els 20.000 exemplars venuts en 6 edicions.

Coincidint amb la cerimònia d’obertura dels Jocs del Mediterrani a Tarragona, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha lliurat a Felip VI un exemplar del llibre Dies que duraran anys dedicat per Jordi Borràs. El fotoperiodista ha volgut recordar al monarca la repressió, la violència, la presó i l’exili patit pels independentistes i ha refermat la voluntat del poble català d’assolir la seva llibertat.

Aquest gest ha coincidit amb les traduccions de l’obra al castellà i a l’anglès que la cooperativa Som Ara Llibres publica amb la voluntat de contribuir a la internacionalització dels fets viscuts a Catalunya durant la tardor del 2017. Aquestes edicions ja disponibles a les llibreries d’arreu de l’estat espanyol i a través de plataformes en línia que permetran adquirir-lo des de qualsevol punt del món. Amb els títols Días que duraran años i Days that will last for years i sota el mateix segell Ara Llibres on es publica l’edició en català, els llibres mantenen els continguts de l’original.

Després de mantenir-se al capdamunt del rànquing dels llibres més venuts de No Ficció en català durant disset setmanes, l’edició en català va per la 6a edició amb més de 20.000 exemplars venuts. Jordi Borràs té previstes diverses presentacions del llibre durant les properes setmanes que podeu consultar aquí.