Notícies

Ja disponible el segon volum de ‘La Segona República a Catalunya’

Després d’anunciar al maig la publicació de l’obra definitiva sobre la Segona República en tres volums, aquest juliol arriba el segon volum sota el títol UN PAÍS EN TENSIÓ 1934-1936.

A l’interior d’aquest volum s’hi troben desenvolupats temes com la diversitat política i el repte de governar; l’esclat del Bienni negre i l’inici dels enfrontaments violents; o cultura, art i ciutadania, compromesos amb la República.

El director d’aquest volum és l’historiador Carles Santacana i Torres. A més dels articles d’alguns dels millors historiadors del país, entre els col·laboradors d’aquest volum hi trobem noms com: Santi Vidal, Jordi Armadans, Carme Forcadell, Patrícia Gabancho, Vicenç Villatoro, Joan Laporta, Miquel Puig, Rosa Cañadell, Daniel Albalate o Joan Caball.

La Segona República a Catalunya és un homenatge emocionant als qui es van atrevir a viure el somni i, alhora, una obra imprescindible per entendre el passat i construir el futur. Dirigida pel catedràtic Jordi Casassas i coordinada pels especialistes Josep Maria Roig i Rosich, Giovanni Cattini, Carles Santacana i Joan Villarroya, l’obra compta amb els millors historiadors i les grans veus de la Catalunya del futur. Inclou totes les dades i una gran recerca històrica amb documents i fotografies inèdites que per primera vegada veuen la llum. Ara Llibres publica aquesta obra amb l’objectiu d’acostar al gran públic de forma rigorosa els fets històrics d’aquell període, ja que el moment que viu actualment Catalunya té molts elements hereus de la República.

L’obra completa es pot adquirir per subscripció a través del web www.arallibres.cat/republica o del telèfon 933 094 591. El tercer volum (Guerra i revolució 1936-1939) estarà disponible al setembre. Per a més informació i adquirir l’obra completa i il·lustrada en tres volums La Segona República a Catalunya, podeu contactar amb nosaltres per via telefònica o a subscripcionsara@arallibres.cat.