Notícies

‘Nou homenatge a Catalunya’ de Vicent Partal arriba a la segona edició i es consolida en el rànquing de més venuts

En el seu nou llibre, Vicent Partal fa la crònica periodística de l’anomenat “octubre republicà”. Els lectors poden descarregar un “contingut extra” amb un article de l’autor on fa balanç mig any després del referèndum.

En aquests moments, Nou homenatge a Catalunya ocupa la quarta posició en el rànquing de llibres de no ficció més venuts de Libridata, després de quatre setmanes en aquesta llista. La bona acollida per part dels lectors ha dut a l’editorial a imprimir-ne la segona edició i tot apunta que serà un dels llibres més regalats aquest Sant Jordi. Des del febrer, Vicent Partal ha protagonitzat més de 15 presentacions arreu del país i ja té agendats més actes per parlar del llibre fins a finals de setembre.

Durant l’última dècada, Catalunya ha protagonitzat una epopeia única en la història contemporània d’Europa. Un país que s’ha organitzat de manera pacient, constant, imaginativa i coratjosa per proposar per vies pacífiques la independència d’un estat disposat a usar la repressió i la violència per impedir-ho. Vicent Partal, observador audaç, fa en aquest Nou homenatge a Catalunya el gran relat d’aquest moviment. El resultat és un llibre ambiciós, cridat a ser un document clau d’aquest període de la nostra història tan apassionant com esperançador.