Notícies

S’estrena als cinemes ‘El año de la plaga’, l’adaptació cinematogràfica de l’exitosa novel·la apocalíptica de Marc Pastor

En aquest enllaç podeu consultar totes les sales on es projectarà ‘L’any de la plaga’ al llarg de les properes setmanes.

La pel·lícula, protagonitzada per Iván Massagué, Ana Serradilla i Miriam Giovanelli i amb la col·laboració de Silvia Abril, Brays Efe i Canco Rodríguez, s’ha pogut veure fins ara només en festivals de cinema com el de Sitges, Guadalajara, BIFF, San Sebastià de Terror, Trieste IFF i la Mostra ScyFy de Madrid.

La pel·lícula ha estat produïda per Zentropa Spain i Neo Art Producciones, S.L, i és el quart llargmetratge del director de Carlos Martín Ferrera, que va debutar el 2015 amb Zulo.

La pel·lícula es va estrenar el passat divendres 17 de maig i es basa en la novel·la homònima publicada l’any 2017. Feu-ne un tast!

El seu autor, Marc Pastor, ha participat en el rodatge supervisant el guió i fent una petita aparició en escena que els seus fidels lectors no passaran per alt. Si encara no heu llegit la novel·la, aquí hi trobareu més informació. Està disponible en paper a les llibreries i també en format digital a les plataformes de venda d’ebooks.

Veieu aquí el tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=7LlCLr6LXLY&t=13s