Notícies

Som Ara Llibres participa del Mercat del Llibre de Nadal del Club TR3SC

Un any més, els nostres llibres seran presents al Sant Jordi d’Hivern organitzat pel Club TR3SC a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm on durant tot el dissabte 2 de desembre es duran a terme activitats literàries.
L’accés és gratuït amb inscripció prèvia a www.mercatllibre.cat i obert a tothom (socis i no socis del TR3SC).
A continuació trobareu les activitats protagonitzades per autores, autors i algun editor de casa nostra:

De 17.05 a 17.30 h – Escenari Joan Fuster
DONES PROTAGONISTES AMB CARME MARTÍ, ELISENDA ALBERTÍ I M. ÀNGELS CABRÉ

Dones protagonistes. Carme Martí i Elisenda Albertí presenten dos llibres on les dones en són els personatges principals, el centre. Carme Martí amb ‘El camí de les aigües’ ret homenatge a les àvies treballadores que mai no es van deixar vèncer per les adversitats del seu temps. Elisenda Albertí, amb ‘Les dones de Barcelona’ recull d’històries d’algunes de les dones que omplien els mercats, les botigues, els tallers, els carrers i les cases d’aquesta ciutat.
La sessió serà conduïda per M. Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere i escriptora.

De 18.15 a 18.45 h – Escenari Jane Austen
EDITORS, LLIBRETERS I BIBLIOTECARIS A LA MATEIXA TAULA PER NADAL

Què és allò que ens determina a escollir un llibre? D’entre els diversos elements que podem trobar, avui parlarem amb els prescriptors, les persones que es dediquen a llegir per transmetre el gust per la lectura i recomanar les lectures més adients per a cada lector. Comptarem amb la Fe Fernández, llibretera de L’Espolsada, la Carme Fenoll, bibliotecària i Miquel Adam, editor.
La taula serà conduïda per la periodista Anna Guitart.

De 18.40 h a 19.05 h – Escenari Aurora i Prudenci Bertrana
FUTBOL I POLÍTICA AMB RAMON USALL, CARLES VIÑAS, NATXO PARRA

Futbol i política són dos àmbits que en un primer moment podríem pensar que no tenen relació però si ho mirem de ben a prop tal i com han fet Ramon Usall a ‘Futbolítica’ i Carles Viñas i Natxo Parra a ‘Sankt Pauli’ veurem que no és així. Moltes vegades els clubs són més que clubs i les conseqüències dels seus actes són diverses i influents.
El periodista esportiu, historiador i escriptor Toni Padilla presentarà l’activitat.

De 18.50 a 19.10 h – Escenari Jane Austen
SUPERA LES TEVES METES PRACTICANT ESPORT AMB SENY AMB EMMA ROCA

Quines són les claus per practicar esport de manera sana? En aquesta activitat en descobriràs tots els secrets! Mitjançant el testimoni personal d’Emma Roca a ‘Esport amb seny’ descobrirem amb rigor científic i amb recomanacions pràctiques com evitar lesions i assolir els objectius.
Si t’agrada l’esport, no hi pots faltar!

De 19.40 a 20.05 h – Escenari Aurora i Prudenci Bertrana
EL MANUAL D’ANTIAJUDA DE JAIR DOMÍNGUEZ

Un manual de supervivència mental que et donarà esperança si ja has superat la fatídica edat del 24 anys i no has fet res de profit a la teva vida! Amb aquesta edat Orson Welles va canviar la història del cinema amb Citizen Kane, Beatles amb Revolver i Miquel Àngel va esculpir el David…
Prepareu-vos per passar una bona estona amb l’incombustible Jair Domínguez.