Notícies

“També això passarà” serà portada al cinema

Els drets d’adaptació cinematogràfica de la novel·la També això passarà de Milena Busquets, publicada al gener de 2015 per les editorials Anagrama i Amsterdam Llibres, han estat adquirits (a través de l’agència literària Pontas) per l’Oficina Burman, amb seu a Buenos Aires. Daniel Burman en serà el productor. “Ens encanta el projecte i, sens dubte, farem una gran pel·lícula junts”, ha dit Daniel Burman.

Daniel Burman és un director de cinema argentí, guionista i productor i les seves més de deu pel·lícules s’han presentat en festivals al voltant del món. El abrazo partido (2003) va ser guardonada amb el Gran Premi del Jurat en el Festival Internacional de Cinema de Berlin. Burman fou co-productor de l’exitosa pel·lícula Diarios de motocicleta, dirigida per Walter Salles (2004).

La novel·la de Milena Busquets ha estat descrita com “un tsunami literari que està sorprenent a tot el món”. Els drets de traducció ja s’han venut a més de de trenta idiomes i a països com França s’ha convertit en un autèntic best-seller. El personatge principal, Blanca, ha complert 40 anys i acaba de perdre la seva mare. Per alleugerir el seu dolor i confusió torna a Cadaqués, el petit poble a la costa dels estius de la seva infància, acompanyada dels seus dos fills, els dos ex-marits i dues de les seves millors amigues, i planeja poder veure’s amb el seu amant casat. Envoltada de les persones que més estima, Blanca passa l’estiu intentant entendre el que realment significa ser feliç i viure a la seva manera, el que a la seva mare li hagués agradat que fes.