Notícies

Ara Llibres llança “Temes Clau”, una col·lecció de referència per entendre el món d’avui

L’editorial Ara Llibres celebra aquest 2022 els vint anys com a editorial de referència en la No Ficció en català. Entre d’altres accions commemoratives, inicia una nova col·lecció de llibres centrats en temàtiques imprescindibles per entendre l’actualitat: “Temes Clau”. El director editorial, Joan Carles Girbés, explica que «aquesta nova col·lecció posa en valor la feina dels autors i autores que han contribuït decisivament a fer avançar els principals debats socials del nostre temps a través dels seus llibres.» 

“Temes Clau” reforça la presència dels grans èxits de les dues primeres dècades d’Ara Llibres publicant, en un nou format, veus expertes que donen resposta a grans temes de la societat. Des de l’inici, l’editorial s’ha consolidat en el panorama de la No Ficció amb una aposta nítida per visibilitzar reivindicacions ben vives de la societat, com les del moviment feminista, climàtic o de la memòria històrica, entre molts d’altres. 

Amb una edició especial i un disseny de col·lecció actual i cuidat, els quatre primers volums que es publiquen aquesta tardor de 2022 son La Maternitat d’Elna, d’Assumpta Montellà; Dones valentes, de Txell Feixas; Mites, de Stephen Fry, i Curs de feminisme per microones, de Natza Farré. La col·lecció seguirà amb nous llançaments l’any vinent, tant recuperant llibres emblemàtics del fons de l’editorial com apostant per obres inèdites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *