Notícies

Els llibres que t’acompanyaran aquest estiu!

L’estiu oficialment ja ha començat i, si bé fa temps que fa calor, ara ja sentim a prop les vacances, les jornades laborals intensives, i els els dies de poder descansar i llegir el que ens vingui de gust. És per això que us proposem una sèrie de llibres frescos i altament addictius, de tota mena i gènere perquè ningú es quedi sense lectura d’estiu.

 

1. Tutis per a tothom i El quadern del Paraulògic 2… l’entreteniment perfecte per a tota la família!

Tothom coneix el Paraulògic: el joc en línia que és tot un fenomen, el llibre que ens ha enganxatel quadern amb ruscos pensats per la canalla… Però la història tot just ha començat!

L’entreteniment continua amb Tutis per a tothom, el llibre de nivell intermedi que presenta 45 ruscos diferents, 276 tutis i més de 200 pàgines per jugar! I a més aquest juny, davant de la gran demanda i l’eufòria dels lectors infantils, ha arribat El Quadern del Paraulògic 2.

Aquestes vacances les famílies s’ho passaran la mar de bé aprenent i engrescant-se alhora! Amb aquests dos nous volums, completem la col·lecció del Paraulògic!

No et perdis la família del Paraulògic:
més diversió, més entreteniment, i més ruscos que mai
 

4. El retorn a la natura amb Ruralisme

Quan arriben les vacances, una gran part de la població ens mobilitzem a les platges o als pobles, a les muntanyes, per fugir de la ciutat. Si aquests espais ens fan feliços a l’estiu, també ens farien feliços tot l’any.
Ruralisme hi ha un missatge de futur i, alhora, de retorn a les arrels. La Vanesa Freixa ens empeny a descobrir el que ens crida de la natura, el que ens aconsella per a viure millor, i hi ha qui ja l’està escoltant.

🌱  Isaac Peraire, el director de l’Agència de Residus de Catalunya ens el recomana: «És un cant a canviar moltes coses. Un mirall. Experiències, emocions, cures. La terra, la natura, el bestiar. Allò rural i allò urbà. La Vanesa aporta elements de debat i es mulla. Val la pena.»

🌱 Vanesa Freixa, que fa anys va establir-se amb la família i un petit ramat d’ovelles al Pallars Sobirà, defensa amb convicció que el ruralisme és a dia d’avui l’opció més intel·ligent de supervivència i adaptació al col·lapse al qual ens aboquem com a societat.

 Si el món rural et fa feliç de vacances, et faria feliç cada dia!

3. Tots els colors del negre: Abans de votar, llegim

Les eleccions generals estan a tocar, i ara més que mai cal fer retrospecció, llegir i informar-se amb esperit crític. Davant l’onada de radicalisme i extrema dreta en auge a Europa, recuperem aquesta important obra de Jordi Borràs, Tots els colors del negre. Aquest llibre, mereixedor al seu autor del X Premi Josep Maria Planes per la seva investigació periodística, és el resultat de diversos anys de feina i compromís de Borràs per contextualitzar i denunciar el populisme xenòfob a Catalunya i arreu del continent. El resultat és una rigorosa crònica vibrant dels seus viatges per Europa —Polònia, Grècia, Itàlia, Portugal, França, Alemanya…— per entendre l’abast del perill que tenim a sobre. Cal que abans de votar, llegim!

Per a parlar-ne, el dia 6 de juliol presentarem el llibre en col·laboració amb el diari Ara. Amb l’autor i fotoperiodista Jordi Borràs i Carles Viñas (especialista en extrema dreta). Una taula moderada per la subdirectora de l’ARA, Carla Turró.

 

4. I a l’agost, per encetar des d’una visió crítica la nova temporada laboral, arriba La feina no t’estimarà

Sota el pretext «si fas la feina que t’agrada és com si no treballessis», no qüestionem que treballem gratuïtament a canvi d’experiència, que suportem un mal tracte per ascendir o que fem hores extres per lluitar per una bona causa. La feina no t’estimarà,escrit per la reputada periodista Sarah Jaffe i a llibreries el proper 28 d’agost, és una crida a trencar el mite de l’amor a la feina. A través del llibre, l’autora reflexiona com el capitalisme ha après a manipular-nos a la feina i com podem posar fi al gran parany del segle XX.
És el moment de posar en evidència les trampes del sistema productiu, de forma rigorosa i actualitzada.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *