Notícies

Iniciem la Biblioteca Fred Vargas per retre homenatge a l’autora

La concessió del premi Princesa d’Astúries de les Lletres 2018 confirma que el prestigi de l’autora francesa no para de créixer. Quan surt la reclusa, la seva última obra, ha arribat ja a la 3a edició i a més de 2.500 lectors en català.

Des del segell Amsterdam, ens proposem seguir difonent les obres d’aquesta autora que ha sabut propulsar la novel·la policíaca a l’estadi de la literatura en majúscules.
Per aquest motiu, iniciem la Biblioteca Fred Vargas, amb l’objectiu de recuperar títols de l’autora del nostre catàleg que ja no es podien trobar a les llibreries. I ho fem amb un disseny renovat i específic per a aquesta Biblioteca, i amb el compromís d’incorporar pròximament títols de l’autora encara no traduïts al català. D’aquesta manera, volem que Fred Vargas segueixi sent una de les autores amb més pes en el nostre fons editorial i contribuir a que les seves obres es trobin permanentment a les llibreries de casa nostra.

Els quatre primers títols que reeditem dins la Biblioteca i que arriben aquesta setmana a les llibreries són els següents:

L’home dels cercles blaus
La tercera verge
Un lloc incert
L’exèrcit furiós