Notícies

Les lectores i lectors renoven la confiança en els nostres llibres per Sant Jordi

Després de mesos d’intensa feina per preparar la diada més important per al sector editorial, des de la cooperativa Som Ara Llibres estem satisfets amb la bona acollida dels nostres títols per Sant Jordi.

En aquest sentit, ens enorgulleix el fet de tenir quatre de les tretze novetats que hem publicat els últims mesos dins el primer rànquing de llibres més venuts que ha fet públic el Gremi de Llibreters: La novel·la de Sant Jordi (5è – Ficció en català), Dies que duraran anys (3er – No ficció en català), Per la llibertat (4rt – No ficció en català) i España quedo atrás (3er – No ficció en castellà). També Nou homenatge a Catalunya, de Vicent Partal, ha estat un èxit de vendes durant la diada, i es va esgotar en moltes parades. Volem agrair, per tant, la confiança que els lectors i lectores han dipositat ens les nostres propostes.

A causa del gran èxit de Dies que duraran anys de Jordi Borràs que havia arribat a la seva tercera edició per Sant Jordi, hem posat en marxa una nova reimpressió, la 4a, que arribarà a les llibreries la setmana del 14 de maig. Animem a tothom qui el busqui a reservar-lo a la seva llibreria de referència.