Notícies

Neix “Els Llibres del Petit Sàpiens”, la nova col·lecció d’àlbums il·lustrats d’Ara Llibres en col·laboració amb la revista infantil líder en català: Petit Sàpiens.

Des d’Ara Llibres sumem esforços amb la revista infantil líder en català, Petit Sàpiens, per crear una nova col·lecció d’àlbums il·lustrats per als petits lectors, Els llibres del Petit Sàpiens. La col·lecció és una manera més divertida de conèixer els grans protagonistes de la història de la humanitat: els volums es presentaran de dos en dos i cadascun s’endinsarà en la vida i l’època d’un personatge. Estrenen la col·lecció el rei Jaume I el Conqueridor i Valentina Tereixkova, la primera astronauta, protagonistes dels dos llibres que ja podeu comprar a petitsapiens.cat/llibres.

 

‘El gran Conqueridor’, de Jordi Creus i Pep Boatella

L’encarregat de fer reviure Jaume I, un personatge de dimensió universal que conté tots els ingredients per fer viure als joves lectors l’aventura de la història, ha estat l’editor de Sàpiens, Jordi Creus. L’artista Pep Boatella ha il·lustrat el llibre, que inclou, en un desplegable interior espectacular, un mapa amb totes les conquestes del monarca.

El gran conqueridor. Les fabuloses aventures del rei Jaume I

‘La primera astronauta’, de Cristina Serret i Eleonor is Drawing

També és impressionant el periple vital de Valentina Tereixkova, que el 1963 va esdevenir la primera dona a sortir a l’espai exterior, dins de la nau Vostok 6. El text l’ha escrit la periodista Cristina Serret i les il·lustracions han anat a càrrec de l’artista que s’amaga rere el pseudònim Eleonor is Drawing. A més d’algunes pinzellades sobre astronomia, aquest volum també explica la cursa espacial entre l’URSS i els Estats Units d’Amèrica en plena guerra freda.

La primera astronauta

Una experiència completa

Tots els volums s’acompanyen de continguts que complementen les biografies dels personatges amb curiositats o aspectes rellevants de la seva època. També, a la pàgina web de la nova col·lecció, hi trobareu materials multimèdia, com podcasts, quizzes i altres jocs interactius per completar l’experiència de lectura i aprenentatge, a més de material didàctic amb idees per anar més enllà a casa, a la biblioteca i a l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *