Notícies

Som Ara Llibres es prepara per a la 36a edició de La Setmana del Llibre en Català

Com cada any, arriba l’esperada cita pels amants de la lectura en català, que en aquesta nova edició serà del 7 al 16 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. Enguany, els lectors i lectores ens podran trobar a la caseta núm. 19, on podran triar i remenar, no només entre les nostres novetats, sinó també entre el fons editorial dels nostres segells Ara Llibres, Amsterdam, Ara Mini i Bernat Metge. Us hi esperem!

Un total de 10 dies entre llibres, històries per descobrir i activitats literàries! Per aquesta ocasió, des de Som Ara Llibres us hem preparat les següents propostes:

– Direm nosaltres. Recital poètic amb Roc Casagran i Sergi Carbonell

Diumenge 9 de setembre. A les 20 h (Escenari 2)

Roc Casagran recitarà alguns dels poemes del seu últim poemari, acompanyat al teclat per Sergi Carbonell, pianista de Txarango.

– Un any després de la tardor catalana

Dimarts 11 de setembre. A les 13 h (Escenari 2)

Conversarem amb Jordi Borràs sobre què han significat els fets que vam viure al voltant de l’1 d’octubre, durant la “tardor catalana”. Comptarem també amb la participació de Jenn Díaz, Marina Espasa, Albert Forns, Raül Garrigasait, Adrià Pujol i Joan Todó.
 

– Signatura de La novel·la de Sant Jordi

Divendres 14 de setembre. A les 17.30 h. (Caseta 19, Som Ara Llibres)

Màrius Serra, l’autor i Oriol Comas, el personatge dedicaran exemplars de la novel•la amb la qual volem reivindicar #SantJordiTotLAny

– El risc més gran, una novel·la sobre la llibertat

Diumenge 16 de setembre. A les 11.45 h (Escenari 1)

L’autora d’El risc més gran, Laura Pinyol conversarà amb Natza Farré sobre la llibertat, els riscos, començar de zero i les teranyines familiars.

Sara i els silencis de Maria Escalas

Diumenge 16 de setembre. A les 12 h (Escenari 2)

Presentem la segona novel·la de Maria Escalas que arriba després de l’èxit d’Abans que el teu record  torni cendra. Una novel·la on la música ho inunda tot.