Notícies

Aquesta revetlla, elabora i gaudeix en família de la famosa i tradicional Coca de Sant Joan!

Sempre s’ha sabut que aquesta festivitat estiuenca és molt de la gresca: els focs artificials, les revetlles populars, la celebració amb l’arribada de l’estiu i de les vacances de molts… I, per descomptat, sempre s’ha relacionat Sant Joan amb la famosa i tradicional Coca de fruita confitada i pinyons. Amb el temps, aquest deliciós plat ha anat variant i ara en podem trobar de xocolata, de crema o inclòs de llardons.

Però aquella que han preparat sempre les pastisseries o els nostres avis i àvies, ha estat la primera. La de fruita i llardons és la que ens transporta a les revetlles passades, a quan érem canalla. Per això és tan especial; per això, s’ha constituit com una recepta tradicional que té cabuda al Corpus de la cuina catalana, el receptari més complet del nostre patrimoni culinari. Amb ella, tothom pot aprendre a fer les Coques de Sant Joan a casa fàcilment!

 

Fotografia de Públic (Aina Martí).

 

I així ens ho expliquen en aquest article del Públic, on podem seguir la recepta per gaudir de la millor Coca de Sant Joan d’enguany. Us animeu a fer-la? I a seguir cap altra recepta del Corpus de la cuina catalana? Anima’t!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *