Notícies

Celebrem l’èxit de la Setmana del Llibre en Català

Diumenge 17 al migdia vam posar punt i final a la Setmana del Llibre en Català, deu dies durant els quals hem compartit amb lectors i lectores la passió pels llibres.

Amb satisfacció per l’afluència de públic a la nostra caseta, ens fa il·lusió anunciar que els deu títols més venuts van ser els següents:

  1. Des del balcó. Teresa Muñoz
  2. El desgel. Lize Spit
  3. 100 contes morals. Joan Barril
  4. La màgia de l’ordre. Marie Kondo
  5. Fills del Nil. Xavier Aldekoa
  6. Llengua i pàtria. Joan Coromines
  7. El mètode Ikigai. Francesc Miralles i Héctor García
  8. Curs de feminisme per a microones. Natza Farré
  9. La República possible. Antonio Baños
  10. Amb l’aigua al coll. Daniel Arbós

D’altra banda, les activitats que giraven al voltant dels nostres llibres van tenir també una bona acollida. El primer dissabte, ens vam endinsar en els escenaris de la novel·la Des del balcó i vam redescobrir el barri Gòtic de Barcelona de la mà de la seva autora Teresa Muñoz. El dimecres següent, els clàssics van ser protagonistes amb Raül Garrigasait, editor de la Bernat Metge, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes que van conversar sobre passat, present i futur de la Col·lecció Bernat Metge. I dissabte, vam començar la tarda amb molt sentit de l’humor presentant el llibre Ets un merda i ho saps de Jair Domínguez i la novel·la Amb l’aigua al coll de Daniel Arbós. I vam acabar amb un sentit homenatge a l’enyorat Joan Barril en motiu de la recuperació del llibre 100 contes morals. Joan Ollé, Vicenç Villatoro, Mercè Folch, Joan Carles Girbés i Arcadi Oliveres van ser els encarregats de posar paraules a aquest acte.