Notícies

El llibre definitiu de Carme Ruscalleda, amb les seves receptes perfeccionades, La paella pel mànec

Un llibre fruit de tots els anys d’ofici i la mirada inquieta i exploradora de Ruscalleda. Lacuinera de referència de Catalunya selecciona i perfecciona les seves receptes per tal quetothom pugui dominar la cuina.

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.
Aquí trobaràs totes les claus per cuinar des d’uns macarrons mar i muntanya fins a un ceviche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes. Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments o les postres. Un llibre complet i accessible que ens ajudarà a espolsar-nos la mandra i la por a la cuina!

El món actual ens porta a conèixer i tastar productes que no hauríem imaginat fa uns anys, però això serveix de ben poc si no se sap tallar la verdura correctament o preparar unes bones croquetes. La combinació ideal entre tradició i modernitat, entre el producte local i la cultura gastronòmica d’altres indrets. I és que per viure plenament, cal que agafem la paella pel mànec!

El llibre

 

2 pensaments sobre “El llibre definitiu de Carme Ruscalleda, amb les seves receptes perfeccionades, La paella pel mànec

  1. Hi ha l edició en anglès?
    L he promès a una chef de Muizemberg South africa.
    Gracies

    1. Hola Mei! De moment tenim la versió catalana. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *