Notícies

El llibre definitiu de Carme Ruscalleda, amb les seves receptes perfeccionades, La paella pel mànec

Un llibre fruit de tots els anys d’ofici i la mirada inquieta i exploradora de Ruscalleda. Lacuinera de referència de Catalunya selecciona i perfecciona les seves receptes per tal quetothom pugui dominar la cuina.

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.
Aquí trobaràs totes les claus per cuinar des d’uns macarrons mar i muntanya fins a un ceviche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes. Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments o les postres. Un llibre complet i accessible que ens ajudarà a espolsar-nos la mandra i la por a la cuina!

El món actual ens porta a conèixer i tastar productes que no hauríem imaginat fa uns anys, però això serveix de ben poc si no se sap tallar la verdura correctament o preparar unes bones croquetes. La combinació ideal entre tradició i modernitat, entre el producte local i la cultura gastronòmica d’altres indrets. I és que per viure plenament, cal que agafem la paella pel mànec!

El llibre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *