Notícies

Recomanador dels Reis Mags

Regala un llibre!

(Com si fos tan fàcil)

Com a bons lectors i lectores que som, la gent que ens estima ho té clar: Els reis mags ens regalaran un llibre. Com si fos tan fàcil! Ens hi trobem cada any, i per això les prestatgeries de casa nostra estan plenes de regals amb bones intencions però no gaire bon ull.

Copia la direcció de l’enllaç d’aquest article i per a reenviar a la família, amics i companys de feina, i així assegurar-te que començaràs l’any amb bones lectures.

Mai has viscut com incompatible ser feminista i passar una bona estona.

Al Quadern feminista per a senyores modernes la Carlota i la Mar uneixen entreteniment (amb tests al més pur estil SuperPop o sopes de lletres) amb implacable teoria feminista.
Perquè ens agrada tant el debat teòric com parlar de feminisme mentre riem amb les amigues.

Va, que segur que ja saps a qui li regalaries!

 

 

T’agrada viatjar, però no ser el típic turista

L’Èric Lluent és el nostre enviat especial a Islàndia, i ens manté informats de l’última explosió volcànica de l’illa a Tv3, a La Vanguardia o al seu Twitter.

En el seu llibre ens hi capbussem en profunditat, per a descobrir la realitat de viure en un país del qual en sabem ben poc més enllà que ens hipnotitza el seu paisatge.

 

Aculls tots els àpats festius, perquè un dia vas dir que t’agrada cuinar

Està tot dit d’un llibre quan porta el segell de qualitat de la Carme Ruscalleda. Us deixem aquí una recepta de ramen a la catalana, per si us falta una empenteta per a ser creatius als fogons.

Segur que els cuiners de la família agraeixen tenir una bona font d’inspiració!

 

 

Estimes Catalunya, els diumenges vas a fer un cim, i sempre has volgut un hort

D’ençà que el vam publicar que està a les llistes dels més venuts, i no és per menys. La història de la pastora més vella de Catalunya, la Marina Vilalta, escrita amb amor i talent per l’Abraham Orriols.

És una història dolça però realista, que no amaga la duresa de treballar al camp i no pretén encantar-nos amb una vida que no és certa. Al contrari, l’Abraham es capbussa en un segle d’història viva i n’extreu les reflexions més honestes.

 

 

T’agrada el gènere true crime però ets dels que va més enllà

Històries que no es queden en la mort si no que ens porten a reflexionar sobre la vida, les relacions, les prioritats del nostre dia a dia. La Clàudia Pujol ha seleccionat els millors casos del forense Narcís Bardalet i ha rebuscat en la ment del forense més conegut del país per a portar-nos una obra entre el thriller i la reflexió personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *