Notícies

Som Ara Llibres participa de nou a la Fira del Llibre de València

La cooperativa Som Ara Llibres, editora dels segells Amsterdam (ficció), Ara Llibres (no ficció), Now Books (castellà) i Bernat Metge (clàssics grecs i llatins) participa un any més a la 53a Fira del Llibre de València, que se celebra del 26 d’abril al 6 de maig en els Jardins de Vivers de València.

L’acord amb una altra cooperativa de referència, Abacus, ens permet disposar d’un espai propi a les casetes 96 i 97 per mostrar una àmplia selecció de les principals novetats i el fons editorial. A més, dissabte dia 28, Vicent Partal presentarà el seu nou llibre Nou homenatge a Catalunya a les 11 hores a la Sala Museu 1. Partal conversarà amb el director de l’escola Gavina, Albert Dasí.

Dilluns dia 30 a les 19 h serà el torn per a Roc Casagran que recitara els poemes de Direm nosaltres amb l’acompanyament musical de Borja Penalba i Mireia Vives.

Finalment, el dissabte 5 de maig a les 12.30 h Màrius Serra presentarà una de les novel·les triomfadores durant l’última diada de Sant Jordi que es titula precisament La novel·la de Sant Jordi. Una novel·la àcida, negra i mordaç que retrata de forma satírica el món literari.

Tant Vicent Partal, Roc Casagran com Màrius Serra signaran exemplars de les seues obres a la Fira del Llibre de València, després dels respectius actes.

Amb la presencia continuada a la Fira del Llibre de València, la cooperativa compleix un dels objectius que s’havia marcat en els últims mesos: augmentar de manera decidida la presència, la promoció i la difusió dels llibres que edita arreu del territori.

La selecció de títols de Som Ara Llibres en aquesta edició de la Fira del Llibre de València inclou obres de referència com Els invisibles, d’Isabel-Clara Simó; L’amor et farà immortal, de Ramon Gener; La màgia de l’ordre, de Marie Kondo; Farishta, de Marc Pastor; La ràbia, de Lolita Bosch; Les paraules ferides, de Jordi Sierra i Fabra; Summits of my life, de Kilian Jornet; La gatera, de Muriel Villanueva; o El camí de les Aigües de Carme Martí, entre molts altres.